Yachtclub Colijnsplaat is het clubgebouw van watersportverenging Noord-Beveland waar de leden, ligplaatshouders (550 ligplaatsen) en bezoekers van de jachthaven (passanten) samenkomen voor een gezellige tijd in de sfeervolle ingerichte bar met vele clubvlaggen van verschillende watersportverenigingen als decoratie aan  de balken gespijkerd.

In het restaurant gedeelte serveert de bemanning van de Yachtclub verschillende gerechten zoals de specialiteit van de kok de Sliptongetjes en in de zomer maanden overheerlijke maaltijdsalades met een heerlijk glaasje Cava

Op onze wijnkaart staan passende wijnen van World of Drinks voor de verschillende gerechten. Voor de Yachtclub is er een ruim terras met 50 zitplaatsen waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is. Yachtclub Colijnsplaat is gevestigd op de 1ste verdieping en u hebt daarom een prachtig uitzicht op de Oosterschelde.

Door de wekelijks wisselende menukaart is er voor de vele vaste gasten tijdens de lunch en diner altijd wat lekkers te vinden, heerlijke gerechten zoals Calamares a'la plancha en ons steeds weer verrassendeCatch of Day.

De Yachtclub is in de wintermaanden al 27 seizoenen de plek waar, van oktober tot en met april, de Goofie's racewedstrijdzeilers bij elkaar komen voor de briefing, de prijsuitreiking en de gezellige aftersail, de zeilers komen uit geheel Nederland, Belgi en Duitsland in grote getale naar Colijnsplaat, waaronder veel ex-Volvo-oceanrace round the world zeilers daar voor bekend als de Whitbreadrace round the world en oud- Wereld en Europees kampioen in verschillende zeilklassen.

 

                      

Yachtclub Colijnsplaat - Jachthavenweg 3 - 4486 CZ  Colijnsplaat

Telefoon: +31 (0)113-695806 - E-mail: yachtclub@zeelandnet.nl

www.yachtclubcolijnsplaat.nl

 

Openingstijden:

April en mei: Donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur 
Dinsdag en woensdag gesloten
Juni Woensdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur
Dinsdag gesloten
Juli en augustus Alle dagen geopend vanaf 12.00 uur
September Donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur 
Dinsdag en woensdag gesloten
Oktober tot en met maart Vrijdag 

Zaterdag

Zondag  

- 16.00 uur

- 12.00 uur

- 12.00 uurEventuele wijzigingen zie openingstijden op het mededelingenbord